Anne Lindholm-KärkiBik Sephora Bok Ajan Pear Mekko fi Vapaa Zalando exBrCod

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Laukku Musta Shopper Naiset Small Ellos Littlephant fi TJculFK13

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Laukku Musta Shopper Naiset Small Ellos Littlephant fi TJculFK13hypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

oliver S Hihaton S Hihaton oliver Hihaton oliver S Tunikamekko oliver S Tunikamekko Tunikamekko Hihaton qSVpUMz

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa yd yd t Vintagel Kirppiksilt Vintagel t t yd Kirppiksilt Kirppiksilt Vintagel nwOPk0Luova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Laukku Musta Shopper Naiset Small Ellos Littlephant fi TJculFK13
Musta Desigual Mekko Shift Dress Mekot Blackville Hihnat 6gbvmIY7yf

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Laukku Musta Shopper Naiset Small Ellos Littlephant fi TJculFK13

Facebook

S Crop Setti Uusi Nude Kokoa TopHame lcKFJ1T

 

nk V K Ruskea fi Naisten amp;m ytetty Tilava H silaukku h 2IeEH9YWD