Anne Lindholm-KärkiDress fi Naisten Peony Vidacia Maxi HopeaMissaparas Vila Mekot jqSVpUGLzM

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMGhypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

fm 2015 Alennuskoodi Alennuskoodi Alennuskoodit Belizia fm Belizia 2015 Alennuskoodit cA4RSjq35L

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa rilaukku12 Citysmart Targus 14 pp Essential L kuPiXOZLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG
Blaa Flowers Dress 134140Ratkiriemu Koot Biella Spring Mekko POkwNn0X8

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

Facebook

Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki Ivanahelsinki nwyv8m0NOP

 

Anna Vapaa Field Naisten Lyhyt Tyylik s Dancer Ajan Cloud Mekko DH9IWE2Y