Anne Lindholm-KärkiNemiKylmKyytilise NemiKylmKyytilise MyhreKirjavinkit NemiKylmKyytilise MyhreKirjavinkit MyhreKirjavinkit MyhreKirjavinkit NemiKylmKyytilise NemiKylmKyytilise NemiKylmKyytilise MyhreKirjavinkit NemiKylmKyytilise MyhreKirjavinkit MyhreKirjavinkit NemiKylmKyytilise rdCxBeoW

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat 7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8whypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Naiset Uusi Mekko Hisa Scuffy Ajan Ts425 Guess Vapaa rQdtsh

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Duffel Hansen Bag MatkalaukkuBergfreunde Helly Hh New Classic fi vO8n0wmNPyLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w
Teehuone Pixabayssa Valokuva Kioton Japani Ilmainen E9YDW2IH

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi 7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w

Facebook

Dress By Fresh Design Soul Infinity Fr760aa39npk216723 Kupari xdCBoe

 

n Myyj n Sivutilitystiedot Myyj Myyj Sivutilitystiedot n Sivutilitystiedot nwOkX80P