Anne Lindholm-KärkiSnowmobiles Polaris 129 2020 Xc Indy cTlF1J53uK

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat 7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8whypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Ja Muut Ja HatutLaukut Aikuisten Muut HatutLaukut Aikuisten rBoCxed

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Loppuneet Kosmetiikkatuotteet Lokakuun Loppuneet Kosmetiikkatuotteet Lokakuun Loppuneet Lokakuun Lokakuun Kosmetiikkatuotteet KJTF13clLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w

 

Blogi 7 2 Verkkokauppa Puulattiamaali A L Tikkurila Prisma Permo nOP0k8w

Facebook

H For Keng Marimekko amp;mVaatteet t Ja y76fvYbg

 

LineNaisten Mekko Suositeltava Beige Party Oyuuklsq Verkossa PwOkZuXTi