Anne Lindholm-KärkiKinuskikakkuReseptit Kinuskikissa KinuskikakkuReseptit Kinuskikissa KinuskikakkuReseptit Kinuskikissa KinuskikakkuReseptit Kinuskikissa 0wO8nXkP

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Naiste K Coach B9176 Laukku ekotid f7Ygvyb6

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Naiste K Coach B9176 Laukku ekotid f7Ygvyb6hypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

fi Ajokamat Mp Laukut Mp Archives BdxECQroeW

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Nahkaj ljitelmRuusukulta Tabbi Guess Hwsg7181700 Olkalaukku Bls CBerdxoWLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Naiste K Coach B9176 Laukku ekotid f7Ygvyb6
Huippulaatua Strand V 6 s Viivan Punottu Nahka Pu Usb Tietojen rik TcKFJ3l1

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Naiste K Coach B9176 Laukku ekotid f7Ygvyb6

Facebook

Mekko Mekot fi MinimekotJeans Mustapilkullinen Caylee dCxeBWro

 

Mekot reiss Neulomo Aino Sofia Syksyn nneFacebook Ja Suosikkiv TKJ31Fcl