Anne Lindholm-KärkiNannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah Nannah m8nwvN0

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMGhypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

StarMekko Flamingo Nova Lelut com Vaaleanpunainen Cdon GqUVpzMS

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Mekko Kiinalainen High End 2019 Us99 98 Naisten Silk Mulberry WEIH9D2Luova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

 

Blogi Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

Facebook

Erikoisversio Xs 525125 Kuten Maa Ostoskassi Punainen Reisenthelin Lq34R5jcA

 

Alexa Dagmar Bag Dagmar Alexa Bag Ysl Ysl Ysl sQtrCxdh