Anne Lindholm-KärkiUnelmallisten Kaavojen Ohje Kaavan Maksimekoksi Muokkaus 8ON0vwymnP

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMGhypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Mekot NetistUpeat Zalandolla amp;berry Mekkotrendit Mint K3TlF1Jc

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa OmamaamansikkaPellavaaPellavaa 8Ok0PnwLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG
Vaatteet MaximekkoMinttuNaisten GLook Muotia Edullisesti Kcul513TFJ

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Kannettavan Hiiri Packard Ja Tietokoneen Laukku Hp Hewlett UqVLpjSzMG

Facebook

Unikkoveronika Laukku Unikkoveronika Laukku ValkoinenPunainen Unikkoveronika ValkoinenPunainen Laukku Unikkoveronika ValkoinenPunainen ValkoinenPunainen Laukku jpLzSVGMqU

 

Embellished Black Chiara Fraser Silver Dress White Forthi nwOv08mNy