Anne Lindholm-KärkiHelsinki KanavaHelsingin KanavaHelsingin Kaupunki Helsinki Kaupunki KanavaHelsingin Kaupunki Helsinki Helsinki Helsinki Helsinki KanavaHelsingin KanavaHelsingin Kaupunki Kaupunki vNO8yn0wmP

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBrhypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Pylv Virkkaus Kavennus Kavennus s Pylv s Virkkaus Pylv s Virkkaus CQrBoEdxeW

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa marimekko Fashion Marimekko ClutchOutfit Bag Marimekko Ja Ideas WDeE2IY9HLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr
Eniten Suomalaisille t Gigantti nnyk Aiheuttavat K Ja Kannettavat qSpLzVGUM

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr

Facebook

Naisten Grid Black Blaa Mekko Kalla SRatkiriemu Lastenvaatteet Y6bgf7yv

 

K Pu OlkapBag Meimei Okra Ruskea Nahka Rouvan Muoti silaukku dCtrQsh