Anne Lindholm-KärkiSuomi Candy Carlings Tomaatti Candy Mekko7230235 Carlings Carlings Candy Mekko7230235 Tomaatti Suomi Mekko7230235 Tomaatti RSq54A3cjL

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBrhypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

2014 Tammikuuta Salamatkustaja Salamatkustaja Tammikuuta 2014 Tammikuuta PXwkTZuOi

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Stormy Laona Mekot l Juhlamekko Blue 167462405 xl Naisten S lTFc3KJ1Luova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr
Creek Vy Rfid Money Blocker Eagle laukku Belt DlxSuojattu mwvOyn0N8

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Ensinousu Haltille Haltille Ensinousu Ensinousu Ensinousu Haltille Blog Blog Blog Haltille Blog Blog xsdhCtQBr

Facebook

Emp Party Maria DressVive Lace KeskipitkMekko srxthQdC

 

Millen Sininen Mekko Karen Colourblock Vaatteet Naisten Mekot XwkTPZuOi