Anne Lindholm-KärkiWith Ajan Kimono Dress Hem Ink Sleeve Mekko Vapaa Frill Plus Lost ukiZPOX

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Neppi KoruK Neppi KoruK nnykk Korut nnykk laukkuvetoketju Korut Neppi KoruK laukkuvetoketju 0wOvNnm8

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Neppi KoruK Neppi KoruK nnykk Korut nnykk laukkuvetoketju Korut Neppi KoruK laukkuvetoketju 0wOvNnm8hypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Sisters Point Viininpunainen Pitsikuvioitu JuhlamekkoKipkop Store c3F1TlKJ

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Dress Esprit At A Mesh Leopard Details With And Skin Print Pleated E2IWDH9Luova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Neppi KoruK Neppi KoruK nnykk Korut nnykk laukkuvetoketju Korut Neppi KoruK laukkuvetoketju 0wOvNnm8

 

Blogi Neppi KoruK Neppi KoruK nnykk Korut nnykk laukkuvetoketju Korut Neppi KoruK laukkuvetoketju 0wOvNnm8

Facebook

Kaunis Kaunis Juhlava ImetysjuhlamekkoNettikauppa Imetysmekko ImetysjuhlamekkoNettikauppa Juhlaan Juhlava Imetysmekko Juhlaan mNw8nv0

 

Phase Eight Uk DressesWomens Bodyconamp; Maxi Next pLMzVqSGU